gallery/circle7 layer30
gallery/circle1 layer30
gallery/round key

Πνευματική Ανατομική

gallery/circle6 layer30

Πνευματική Ανατομική - Μάθημα 4ο

13.01.2016

Επιστροφή στη σελίδα "Κρύων: Πνευματική Ανατομική"

Άννα:

Ας κάνουμε τη δήλωση σεβασμού και αγάπης προς το σώμα μας όπως μας έχει ζητηθεί. Κλείνουμε τα μάτια φέρνουμε τα χέρια σε στάση προσευχής μπροστά στην καρδιά και λέμε:

 

“Τιμώ το σώμα μου και το αγαπώ είμαι ευγνώμων για όλα όσα είμαι ως Πνεύμα και ως ύλη, αγαπώ και τιμώ το σώμα αυτό, το φροντίζω και θα το φροντίζω πάντα γιατί αυτό είναι που μου δίνει την ευκαιρία να κάνω πράξη το ιερό δυναμικό μου στην γη. Όποια μορφή και αν έχει όπως και αν είναι όμορφο ή άσχημο, συμμετρικό ή ασύμμετρο είναι ωραίο είναι το πιο κατάλληλο για το Θείο μου σχέδιο και το τιμώ.”

 

Και τώρα απευθυνόμαστε στο σώμα μας με τα χέρια στην καρδιά, ακουμπάμε τις παλάμες στην καρδιά.

 

“Σε ευχαριστώ για ότι είσαι και για την υπηρεσία που μου προσφέρεις, πιστεύω βαθιά στην ικανοτητά σου για αυτοθεραπεία και περιμένω να την εκδηλώνεις κάθε στιγμή αμήν.”

 

Έχοντας κάνει την θετική δήλωση ας σταθούμε στο κέντρο της καρδιάς με αγάπη γι' αυτό που είμαστε και αποδοχή.

 

......................

 

Σας καλωσορίζω στον κύκλο της Πνευματικής Ανατομικής αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες. Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα είμαι μαζί σας, ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Παρατηρώ έξω από τον κύκλο όσα λέτε και κάνετε και περιμένω να έρθει η ώρα που η ενέργεια θα είναι κατάλληλη να εισχωρήσω και εγώ. Και τώρα είναι. Βάζω την ενέργεια μου μέσα στον κύκλο... όχι μόνο σας αγκαλιάζω αλλά διαχέομαι ανάμεσα σας και μέσα από εσάς, αγγίζω την καρδιά σας και κάθομαι εκεί κάθομαι στα πόδια σας, στα γόνατά σας, σας αγκαλιάζω τρυφερά.

 

Αυτά τα λόγια δεν λέγονται επειδή η Άννα αποφάσισε να επαναλαμβάνει κάποιες φράσεις που χρησιμοποιεί ο Λη Κάρολ. Λέγονται επειδή η ενέργεια μου λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, με την διάχυση. Τα διαπερνά όλα και είναι πολύ κρίσιμης σημασίας να θυμόσαστε την παρουσία μου, όταν επικοινωνείτε μαζί μου, να θυμόσαστε ότι είμαι παρών και διέπω τα πάντα, γιατί εσείς και εγώ κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι μαζί.

 

Είμαστε μαζί από την αρχή του χρόνου, έτσι είναι! Ταξιδεύουμε μαζί στον χώρο και στον χρόνο και δεν υπάρχει στιγμή μέσα στην εκδήλωση που δεν είσαστε μαζί μου, γι' αυτό λοιπόν θέλω κάθε φορά να τονίζω το γεγονός ότι σας κρατώ στην αγκαλιά μου και εσείς κρατάτε εμένα στην δική σας. Δεν είναι για να αγγίξω το συναισθηματικό σας πεδίο απλώς έτσι είναι. Και λέγοντας αυτά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην 4η συνάντησή μας, με άλλα λόγια ήρθε η ώρα για ένα ακόμα ταξίδι στο χώρο του ασυνείδητου μέσα από τις πύλες των οργάνων σας.

 

Εστιασθείστε σε μένα στρέψτε την προσοχή σας μόνο σε μένα, σαν να μην υπάρχει τίποτα και κανένας άλλος πέρα από εμένα.

 

Σήμερα θα ήθελα να αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει την μαγνητική ενέργεια να ρέει στον σώμα σας. Ρέει και σχηματίζει ένα μεγάλο τοροειδές από την κορυφή της κεφαλής μέχρι τα πέλματα, έτσι ώστε μοιάζει γύρω σας με το μαγνητικό πεδίο της γης. Κάθε ενεργειακό κέντρο στο σώμα σας πρωτεύον, δευτερεύον ή άλλο σχηματίζει ένα τέτοιο πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε όργανό σας, όπου υπάρχει ένα ενεργειακό αιθερικό κέντρο, ένα μικρό τσάκρα σχηματίζεται ένα τέτοιο τοροειδές, με αποτέλεσμα όλα μαζί να συμβάλλουν στην διαμόρφωση του μεγάλου τοροειδούς, που σχηματίζετε ως ανθρώπινες υπάρξεις. Και κατ' επέκταση βέβαια, με την συμβολή την δική σας και όλων των πλάσματων της φύσης, συνδημιουργεί τη διαμόρφωση του μεγάλου τοροειδούς της Γης. Το μεγάλο είναι σύνθεση των πολλών μικρών.

 

Αφήστε με να καθίσω δίπλα σας δίπλα στο ισχυρό σας χέρι και να σας καθοδηγήσω. Το νευρικό σύστημα στην λειτουργία του παρουσιάζει διακυμάνσεις. Τα νευρικά κύτταρα αναλαμβάνουν να προωθήσουν το ένα στο άλλο ώσεις και στην συνέχεια αυτές οι ώσεις να προωθηθούν στο μυικό σύστημα και σε όλα τα όργανα με τα οποία συνδέεται το νευρικό σύστημα και οι απολήξεις του.

 

Με τρόπο ανάλογο όπως το σύνολο του φυσικού σώματος και κάθε όργανο, επίσης κάθε κύτταρο διαθέτει το δικό του μαγνητικό πεδίο, ένα μικρό τοροειδές άπειρο ελάχιστο στα κύτταρα που είναι επί μήκη όπως τα μυικά κύτταρα ή ακόμα οι νευρώνες, το πεδίο διαμορφώνεται ανάλογα δεν είναι σφαιρικό αλλά σχηματίζει ένα οβάλ τοροειδές.

 

Με αυτά που σας λέω θα ήθελα να προσπαθήσετε να σχηματίσετε την ανάλογη εικόνα στο νου σας, που είναι μία σύνθετη εικόνα. Όταν επιχειρείτε να αγγίξετε ένα όργανο του σώματος με τα αιθερικά σας χέρια για θεραπευτικούς λόγους, αγγίζετε το αιθερικό αντίστοιχο σώμα του οργάνου και υποπτεύεστε τι υπάρχει εκεί. Μπορείτε να ψηλαφίσετε με τα χέρια σας την ενέργεια. Αυτή η έννοια του τοροειδούς που σας περιγράφω, εμπλέκεται σε αυτήν την διαδικασία. Με άλλα λόγια, το τοροειδές της μαγνητικής ενέργειας εκτείνεται όχι μόνο στο υλικό σώμα αλλά και στα υπόλοιπα σώματά σας. Το συναισθηματικό το νοητικό αλλά και το αιθερικό, όλα αυτά τα σώματα, όλα αυτά τα πεδία, διαθέτουν το δικό τους μαγνητικό τοροειδές στο δικό τους επίπεδο. Έτσι μόνο γίνεται αντιληπτή η ενέργεια, χωρίς αυτό το στοιχείο του μαγνητισμού δεν θα μπορούσατε να αντιληφθείτε την ενέργεια. Πρόκειται για ένα περίπλοκο σύστημα. Όλα είναι αλληλένδετα και συνυφασμένα.

 

Όταν λοιπόν εσείς λέτε: “Τώρα θα εργαστώ με τα αιθερικά μου χέρια, για να καθαρίσω και να θεραπεύσω ένα όργανο του σώματος” και απλώνετε τα αιθερικά σας χέρια και δουλεύετε με αυτό, κατ' ουσίαν διαχειρίζεστε το μαγνητικό πεδίο του αιθερικού σώματος. Αυτό είναι το μέσον για να φθάσετε εκεί, εσείς μπορεί να έχετε επίσης ένα αιθερικό σώμα αλλά στο αιθερικό πεδίο δεν ισχύει η εξατομίκευση που ισχύει στο παχυλό φυσικό και η οποία φυσικά ισχύει σένα βαθμό στο αστρικό και στο νοητικό αλλά και εκεί ακόμα, τα περιθώρια διευρύνονται και είναι θολή η γραμμή, δεν είναι ξεκάθαρη. Δηλαδή μόνο το παχυλό φυσικό σώμα έχει σαφώς διαγεγραμμένα όρια, τα οποία ουσιαστικά είναι το δέρμα σας τα νύχια σας τα μαλλιά σας.

 

Κι αυτά τα όρια ακόμα δεν υφίστανται. Αν κοιτάξετε μέσα από ένα μικροσκόπιο, θα δείτε ότι αυτό το δέρμα, που βλέπετε σαν ένα ενιαίο ιστό, είναι ένα κόσκινο. Άρα το πόσο σαφή είναι τα όρια, εξαρτάται από το επίπεδο από το οποίο τα βλέπετε.

 

Αν πάτε ακόμα πιο βαθιά με το μικροσκόπιο σας, δεν θα δείτε καν το κόσκινο που σας περιγράφω αλλά θα δείτε μόρια και άτομα και ένα τεράστιο κενό μεταξύ τους. Γι' αυτό επαναλαμβάνω: η αντίληψη των ορίων σχετίζεται με το πεδίο από το οποίο τα βλέπετε.

 

Στην πραγματικότητα λοιπόν όταν εργάζεστε είτε με το αιθερικό, είτε με το συναισθηματικό είτε με το νοητικό σώμα, τα προσεγγίζετε μέσα από την μαγνητική ενέργεια -την ηλεκτρομαγνητική αλλά τώρα μιλάμε για την μαγνητική ενέργεια. Είναι το μέσον, είναι η γέφυρα, είναι εκείνο το στοιχείο που σας βοηθά να φθάσετε παντού αλλά είναι αόρατο και εσείς αντιλαμβάνεστε μόνο ότι σας επιτρέπουν οι γήινες αισθήσεις σας.

 

Όλα τα προηγούμενα που είπα, σημαίνουν τελικά ότι οποιαδήποτε θεραπεία του φυσικού ή άλλου σώματος, γίνεται μέσω της μαγνητικής ενέργειας, μέσω του μαγνητικού δικτυώματος του σώματος, του οργάνου κ.λπ. και του κυττάρου εντέλει. Μάθατε από μένα να λέτε, ότι το κύτταρο περιέχει το DNA το οποίο διαθέτει στην πραγματικότητα δώδεκα layers, δώδεκα ενεργειακές στοιβάδες, η μία διπλή φυσική και οι υπόλοιπες σε ένα άλλο επίπεδο.

 

Εσείς, κατόπιν όσων είπαμε, μπορείτε να δουλέψετε με τις υπόλοιπες στοιβάδες μέσο του ηλεκτρομαγνητικού τους πεδίου. Οι ενεργειακές στοιβάδες αυτές είναι αόρατες για σας και ακόμα και για τους επιστήμονες σας αλλά όπως ψηλαφείτε -όσοι έχετε μάθει να το κάνετε με τα αιθερικά σας χέρια και το αιθερικό σας σώμα- ένα άλλο σώμα, ένα όργανο, μία ομάδα κυττάρων, έτσι μπορείτε να ψηλαφίσετε επίσης τις ενεργειακές στοιβάδες του DNA σας και αξίζει τον κόπο να το κάνετε.

 

Σήμερα βλέπετε ότι επεκτείνουμε την συζήτηση για τις σχισμές του χωροχρόνου στα κύτταρα και σε αυτό καθ' εαυτό το DNA σας, κάνουμε διάνα και χτυπάμε στην καρδιά του θέματος. Απευθυνόμαστε στο βάθος.

 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας ζητήσω να οραματισθείτε κατ' αρχάς ένα κύτταρο του σώματος σας. Για δική σας ευκολία ας είναι ένα κύτταρο κάπως σφαιρικό.

 

Στην ενεργειακή του μορφή αντιλαμβάνεστε το τοροειδές, που το περιβάλλει σαν να είναι μία μικρή Γη, ένας μικρός πλανήτης. Στη συνέχεια ευθυγραμμίζεστε με τον άξονα του τοροειδούς, τοποθετείτε τον άξονα που σας συνδέει με τον ήλιο στον ουρανό και τον πυρήνα της γης προς τα κάτω διαπερνώντας την σπονδυλική σας στήλη και ευθυγραμμίζετε αυτόν τον άξονα με τον μαγνητικό άξονα του τοροειδούς του κύτταρου. Αυτό σημαίνει ότι ευθυγραμμίζεστε με το κύτταρο και μπορείτε τώρα να το δείτε αρκετά μεγαλύτερο από εσάς, έτσι ώστε να έχετε άνεση κίνησης. Έχετε το δικαίωμα να το δείτε μεγαλύτερο από εσάς, να δείτε τον εαυτό σας να πλέει πάντοτε ευθυγραμμισμένος μέσα στο κυτταρόπλασμα.

 

Σε αυτόν τον άξονα βρίσκεται πάντα η καρδιά του κυττάρου δηλαδή ο πυρήνας, άρα ευθυγραμμίζεστε και με τον μικρότερο τοροειδή πυρήνα, ο οποίος εμπεριέχει το DNA.

 

Είσαστε ευθυγραμμισμένοι με τον πυρήνα του κυττάρου και το κύτταρο και τώρα εφόσον είσαστε ευθυγραμμισμένοι με τον πυρήνα του κυττάρου μπορείτε γύρω σας να δείτε αυτήν την φαινομενικά μπλεγμένη ταινία του DNA.

 

“Τυχαία” πλησιάζετε ένα μέρος αυτής της πολύ μακριάς διπλής έλικας. Είναι αρκετά μεγάλο μπροστά σας και είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για μία έλικα φτιαγμένη από δύο γραμμές παράλληλες αλλά από βάσεις κωδικοποιημένες που σχηματίζουν ζεύγη τα οποία είναι σε σειρά και αν τα δει κάποιος από μακριά έχει την αντίληψη μίας διπλής έλικας.

 

Η εργασία είναι διερευνητική αυτό που βλέπετε είναι η διπλή έλικα η φυσική διπλή έλικα μόνο.

 

Φέρτε τα χέρια στην καρδιά, παλάμες ενωμένες μπροστά στο στήθος και αφήστε την ενέργεια να γεμίσει τα χέρια σας. Οι παλάμες σας ενεργοποιούνται με την πρόθεση να εργαστείτε με τα αιθερικά σας χέρια. Αυτή την στιγμή είμαι εγώ που ενεργοποιώ τα χέρια σας, για να γίνει η εργασία μας. Ήδη νιώθετε τις παλάμες σας να ενεργοποιούνται. Μπορείτε να αφήσετε τα χέρια λυμένα πάνω στα πόδια και, για να μην σας δυσκολέψω, έτσι ώστε να εργασθείτε μόνο με τα αιθερικά σας χέρια, θα σας πω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ισχυρό σας χέρι για να αγγίξετε τις έλικες τα layers τα υπόλοιπα layers του DNA στο αιθερικό πεδίο.

 

Ξεκινήστε αν θέλετε με την πρώτη και την δεύτερη στοιβάδα που είναι τα φυσικά layers. Δεν θα σας ζητήσω να γράψετε με μεγάλη λεπτομέρεια την εμπειρία που θα έχετε από το άγγιγμα κάθε στοιβάδας, θα ήθελα όμως να προσπαθήσετε, να κρατήσετε στον νου σας την εμπειρία που έχετε ή μερικές βασικές εμπειρίες για να τις μοιραστείτε στην συνέχεια.

 

Ξεκινήστε λοιπόν απλώνοντας το χέρι και αγγίζοντας την πρώτη έλικα, την πρώτη στοιβάδα. Μην ασχολείστε με τα ονόματά τους, θα μιλήσουμε με αριθμούς. Φυσικά οι στοιβάδες δεν βρίσκονται παρατεταγμένες σε μία γραμμική σειρά αλλά κάνουμε αυτή την σύμβαση, αυτή την συμφωνία, για να μπορέσουμε να εργαστούμε. Απλώστε το χέρι θεωρώντας ότι το πρώτο layer είναι μπροστά σας. Αγγίξτε το, ψηλαφίστε το, με την επίγνωση ότι αυτό που ψηλαφείτε στο αιθερικό πεδίο είναι στην πραγματικότητα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αυτού του layer. Κάνοντας αυτή την εργασία παρακολουθήστε και καταγράψτε στην μνήμη σας την αίσθηση που έχετε. Είναι ένα μέρος της αλυσίδας του DNA, δεν είναι όλο το DNA. Το βλέπετε μεγάλο και έτσι έχετε καλύτερη αντίληψη των διαστάσεων.

 

Μπορείτε να το δείτε να περιστρέφεται για να το ψηλαφίσετε και από την άλλη πλευρά. Αντί να γυρίσετε εσείς το χέρι σας, βλέπετε να περιστρέφεται η έλικα.

 

Χαιρετήστε καθώς πλησιάζετε με το χέρι σας, χαιρετήστε το DNA σας, πείτε του ευχαριστώ, τιμήστε το, γιατί είναι μία πραγματική επαφή. Μπορεί μάλιστα να νιώσετε ότι κάτι σας απαντά αυτή η συγκεκριμένη έλικα.

 

[Σύντομη παύση]

 

Δηλώστε την πρόθεση σας εσωτερικά, να αφομοιώσετε την πληροφορία και να εγγραφεί στην μνήμη σας ως αντιστοίχιση του πρώτου layer. Αυτή η αίσθηση που έχετε αντιστοιχεί στο πρώτο layer. Μπορείτε να αφήσετε για δευτερόλεπτα το χέρι σας κάτω για να ξεκουραστεί. Για τινάξτε λίγο το χέρι σας, για κινήστε τα δάκτυλα... γιατί ήδη νιώθετε την ενέργεια!

 

Και τώρα πάμε να ψηλαφίσετε το δεύτερο layer. Tο πρώτο μετακινείται ελαφρώς και έρχεται το δεύτερο layer, πάλι ένα κομμάτι της αλυσίδας. Με τον ίδιο τρόπο ψηλαφείτε το δεύτερο layer. Θέλω να ξέρετε το έξης: ότι όταν δουλεύετε, έστω και διερευνητικά, επηρεάζετε το μαγνητικό πεδίο του DNA σας. Αυτήν την ώρα μπορεί εσείς να λειτουργείτε διερευνητικά αλλά το επηρεάζετε και το επηρεάζετε θετικά λόγω της ενέργειας που κινούμε μαζί.

 

[Σύντομη παύση]

 

Η αίσθηση που έχετε αυτήν την στιγμή είναι η αίσθηση του δεύτερου layer και μπορείτε να δείτε, να υπολογίσετε περίπου σε τι απόσταση πιάνετε αυτήν την ενέργεια από το layer, αν υπάρχει δηλαδή μία αύρα γύρω από αυτήν την ενεργειακή στοιβάδα ή αν πιάνετε την ίδια. Είναι δύσκολο να το τοποθετήσετε όλο αυτό στο τριασδιάστατο πεδίο αλλά δοκιμάστε, γιατί ούτως ή άλλως μιλάμε για την δεύτερη έλικα, που είναι ορατή στο φυσικό πεδίο.

 

Δηλώστε την πρόθεσή σας να αφομοιώσετε την πληροφορία και να καταγραφεί στην μνήμη σας ως αντιστοιχία της δεύτερης ενεργειακής στοιβάδας. Τινάξτε το χέρι ελαφρά αφήστε το να ξεκουραστεί.

 

Προχωράμε στην τρίτη ενεργειακή στοιβάδα. Βρίσκεται μπροστά σας και έχει ξεφύγει πια από το ορατό φάσμα. Παρόλα αυτά εξετάζετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ενεργειακής στοιβάδας, που απλώνεται κατά μήκος του DNA σας. Είναι η τρίτη στοιβάδα. Τι παρατηρείτε; Θυμηθείτε, ότι ψηλαφείτε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της τρίτης ενεργειακής στοιβάδας. Υπάρχει διαφορά; Πιο αραιή, λιγότερο συγκεκριμένα τα όρια... Τι άλλο;

Να θυμόσαστε να αναπνέετε.

 

[Σύντομη παύση]

 

Δηλώστε την πρόθεση σας να αφομοιώσετε την πληροφορία και να καταγραφεί στην μνήμη σας σαν αντιστοιχία της τρίτης ενεργειακής στοιβάδας του DNA.

 

Τινάξτε το χέρι και αφήστε να ξεκουραστεί στο πόδι σας. Αργότερα μπορείτε να λειτουργείτε και με τα δύο χέρια, ώστε να πιάνετε τις στοιβάδες από δύο πλευρές, κάτι που θα ήταν επίσης αστείο, γιατί οι ενεργειακές στοιβάδες είναι κβαντικές στην φύση τους. Αλλά παρόλα αυτά εσείς μπορείτε να αποκτήσετε μία πολύ καλή εικόνα ψηλαφώντας και με τα δύο χέρια.

 

Θα δουλέψουμε μέχρι την έκτη στοιβάδα, θα μιλήσετε για τις εμπειρίες που είχατε και στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες έξι.

 

Ας προχωρήσουμε λοιπόν για την ώρα στην τέταρτη ενεργειακή στοιβάδα. Και πάλι με το χέρι σας, με την παλάμη σας. Οραματίζεστε τη στοιβάδα. Θυμηθείτε... Εδώ πρέπει να το τονίσω: δεν πρόκειται για μία έλικα όπως οι δύο αρχικές στοιβάδες, όπως η διπλή έλικα. Είναι ενεργειακή στοιβάδα, κατά συνέπεια είναι αναμενόμενο να μην έχει σαφή όρια και μορφή. Παρόλα αυτά ψηλαφώντας μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια. Ποια είναι η διαφορά από την τρίτη και τις δύο πρώτες;

 

Στο Αβαλοκιτεσβάρα Ρέικι διδάσκεστε να λειτουργείτε με τα αιθερικά χέρια σας και το αιθερικό σας σώμα, τώρα βλέπετε το ίδιο να επεκτείνετε και σε κυτταρικό επίπεδο.

 

Αξίζει τον κόπο να διαγράψετε παραδοχές που είχατε μέχρι σήμερα. Να αφήσετε τον εαυτό σας ανοιχτό και το νου σας ανοιχτό να δεχτεί πληροφορίες από τη σημερινή εμπειρία σας με τις στιβάδες, γιατί αυτή η εμπειρία είναι η πιο αληθινή, σας δίνει τις πιο αληθινές πληροφορίες για το DNA σας. Γιατί φυσικά, εσείς ψηλαφείτε οι ίδιοι τις ενεργειακές σας στιβάδες. Τίποτε, κανένας, δεν μπορεί να το αντικαταστήσει αυτό.

 

[Σύντομη παύση]

 

Δηλώνετε την πρόθεσή σας, η πληροφορία να καταγραφεί στη μνήμη σας σαν αντιστοιχία της τέταρτης ενεργειακής στιβάδας. Τινάζετε ελαφρά το χέρι και το αφήνετε να αναπαυτεί στο πόδι σας.

 

Ίσως δεν συνειδητοποιείτε ακόμα το βαθμό σπουδαιότητας της τεχνικής που σας διδάσκω τώρα, με την οποία μπορείτε να διαβάσετε την ενέργεια συγκεκριμένων τμημάτων του DNA και, φυσικά, να τη διαχειριστείτε, να την εξισορροπήσετε. Δεν γνωρίζετε συνήθως ποια γονίδια, δηλαδή ποιες περιοχές του DNA σας είναι προβληματικά – όταν είναι. Εκτός του ότι όλο και περισσότερο ανάλογες πληροφορίες διαχέονται στο ευρύ κοινό, μπορείτε με το εργαλείο της πρόθεσής σας να πλησιάσετε αυτές τις περιοχές ακόμα και αν δεν γνωρίζετε την ονομασία τους.

 

Ας συνεχίσουμε με την πέμπτη ενεργειακή στιβάδα.

Μπορεί, κάποιες στιγμές να νιώθετε το ενεργειακό κέντρο της παλάμης σας να δονείται ή να νιώθετε ότι “τσιμπάει”, τραβάει η ενέργεια. Είναι ενδείξεις αντίστοιχες με τις ενδείξεις που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας. Μπορείτε να τις ερμηνεύετε με ανάλογο τρόπο.

 

[Σύντομη παύση]

 

Δηλώνετε την πρόθεσή σας η πληροφορία να αφομοιωθεί και να καταγραφεί στη μνήμη σας ως αντιστοιχία της πέμπτης ενεργειακής στιβάδας. Δονείστε. Τινάξτε ελαφρά το χέρι σας και αφήστε το μερικά δευτερόλεπτα να αναπαυτεί.

 

Αυτή τη διαδικασία μπορείτε να την κάνετε για θεραπευτικούς σκοπούς στον εαυτό σας ή σε άλλους. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καλό, κάθε φορά που ολοκληρώνετε την ανάγνωση κάποιων τμημάτων μιας στιβάδας, να καταγράφετε τα ευρήματά σας έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε εσείς μια σαφή εικόνα στο τέλος και να βοηθήσετε τον άλλον -αν πρόκειται για κάποιον άλλον- να έχει επίσης μία ικανοποιητική εικόνα του τι συμβαίνει.

 

Και προχωράμε στην έκτη ενεργειακή στιβάδα. Η πρόθεσή σας είναι να ψηλαφίσετε το μαγνητικό πεδίο της έκτης ενεργειακής στιβάδας - κατά Κρύων.

 

[Σύντομη παύση]

 

Τις αντιστοιχίες των ενεργειακών στιβάδων μπορείτε να τις βρείτε από την εργασία που έκανε ο Λη Κάρολ και θα πρέπει να πω σ' αυτό το σημείο ότι θα προστεθούν πληροφορίες αργότερα σε εσάς, πάνω σ' αυτές τις στιβάδες. Σαν βάση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό που υπάρχει.

 

Δηλώστε την πρόθεσή σας να αφομοιώσετε την πληροφορία και να καταγραφεί στη μνήμη σας σαν αντιστοιχία της έκτης ενεργειακής στιβάδας. Και τώρα τινάξτε πάλι το χέρι, αφήστε το να ξεκουραστεί και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για λίγη ώρα.

 

[Διάλειμμα για μοίρασμα εμπειριών]

 

 

Άννα:

Στεκόμαστε και πάλι στην καρδιά με την προσοχή στραμμένη στην παλάμη του ισχυρού μας χεριού, με την οποία κάνουμε την ψηλάφηση, λέει ο Κρύων.

 

 

Συνέχεια ανώτερης επικοινωνίας με τον Κρύων:

 

Μετρήστε από το 10 μέχρι το 1 πριν ξεκινήσουμε, πηγαίνοντας βαθιά με κάθε νούμερο. Μπορείτε να δείτε ότι κατεβαίνετε σκαλοπάτια με κάθε νούμερο. Φέρτε τα χέρια στην καρδιά σε στάση προσευχής με τις παλάμες ενωμένες μπροστά στο στήθος.

 

Πρόθεση είναι να συνεχίσουμε τη διερεύνηση των υπόλοιπων τσάκρα. Τώρα, αυτή τη στιγμή, η ενέργειά σας είναι διαφορετική από πριν και ο λόγος είναι ότι έχετε αλληλεπιδράσει ήδη με τις μισές στιβάδες. Πάντοτε, όταν τις προσεγγίζετε για διερεύνηση όπως σας είπα, αλληλεπιδράτε και τις επηρεάζετε και σήμερα τις επηρεάσατε θετικά. Η διαφορά μοιάζει με τη διαφορά που νιώθετε όταν νιώθετε παραμελημένοι από τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας και κάποια μέρα ξυπνάτε και νιώθετε ότι σας κοιτάζει με αγάπη και με διάθεση να ασχοληθεί μαζί σας και να σας φροντίσει. Αυτή είναι η αναλογία της διαφοράς που κάνει για το DNA η δική σας προσοχή και ήδη είναι αρκετή αυτή η εικόνα για να καταλάβετε πώς συμβαίνει η διαφορά με το που εσείς απλώς αρχίζετε να διερευνάτε, με αγάπη και αποδοχή.

 

Παλάμες ενωμένες μπροστά στο στήθος, λοιπόν. Ένα, δύο, τρία. Απλώστε το ισχυρό σας χέρι με την πρόθεση να ψηλαφίσετε την έβδομη ενεργειακή στιβάδα.

 

Υπήρχε η ερώτηση, τι σημαίνουν τα πονάκια στο σώμα. Φυσικά σημαίνουν ότι εκείνη την ώρα αγγίζετε σημεία του DNA που συνδέονται με τα συγκεκριμένα σημεία και ξυπνάτε αναμνήσεις, ξυπνάτε δυναμικό -θετικό δυναμικό με τον τρόπο που πλησιάζουμε- και δημιουργείτε γενικότερα μία αφύπνιση.

 

Ψηλαφείτε την έβδομη ενεργειακή στιβάδα, πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Και τώρα είπαμε ότι έχει αλλάξει η ενέργειά σας, οπότε θα έχετε διαφορετική αίσθηση για τις υπόλοιπες στιβάδες που είναι επίσης από τη φύση τους πιο λεπτοφυείς. Ποια αίσθηση έχετε;

 

Δηλώνετε την πρόθεσή σας η πληροφορία να καταγραφεί στη μνήμη σας ως αντιστοιχία της έβδομης ενεργειακής στιβάδας.

 

[Σύντομη παύση]

 

Πώς μπορεί ένα χέρι να αγγίξει ένα χώρο κβαντικό; Η πρόθεση! Βοηθά η πρόθεση. Ωραία. Και τώρα τινάξτε το χέρι σας δυο-τρεις φορές και αφήστε το να αναπαυθεί για λίγο.

 

Κι εσείς οι ίδιοι διαθέτετε κβαντικές ιδιότητες. Τα άτομα του σώματός σας, τα στοιχεία, τα υποατομικά σωματίδια, διαθέτουν κβαντικές ιδιότητες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι στη συγκεκριμένη άσκηση λειτουργείτε με τρόπο κβαντικό. Χρησιμοποιείτε τις κβαντικές σας ιδιότητες για να προσεγγίσετε τις ενεργειακές στιβάδες του DNA. Για τους επιστήμονές σας θα πάρει πολύ χρόνο να αναλύσουν τις δονήσεις του DNA, που είναι πολύ λεπτοφυείς.

 

Και πάμε να διερευνήσετε τώρα την όγδοη ενεργειακή στιβάδα με το χέρι σας. Μπροστά σας είναι η όγδοη ενεργειακή στιβάδα.

 

[Σύντομη παύση]

 

Θα παρατηρήσετε ήδη σε αυτές τις στιβάδες ότι η αντίδραση που νιώθετε στο κέντρο της παλάμης είναι πολύ μικρότερη. Δείτε το κέντρο της παλάμης να συνδέεται με μία χρυσή ίνα με το κέντρο της καρδιάς και στη συνέχει ψηλαφίστε με αυτόν τον τρόπο και αυτή την επίγνωση. Έτσι, η αίσθηση μεταφέρεται στην καρδιά.

 

Δηλώστε την πρόθεσή σας να αφομοιώσετε την πληροφορία που λαμβάνετε και να καταγραφεί στη μνήμη ως αντιστοιχία της όγδοης ενεργειακής στιβάδας. Τινάξτε το χέρι απαλά και αφήστε το να ξεκουραστεί.

 

Θα έρθει η ώρα σύντομα που θα εργαστείτε με το DNA σας με αυτόν τον τρόπο.

Σήμερα κάναμε μία υπέρβαση. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, το οποίο δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν είχαμε εργαστεί πριν με τα συγκεκριμένα όργανα με τα οποία ασχοληθήκαμε στις προηγούμενες συναντήσεις. Θυμηθείτε ότι οι σχισμές τις οποίες ανέφερα είναι πύλες και κινείται ενέργεια. Η ενέργεια που λάβατε, μας δίνει τώρα τη δυνατότητα να πάμε τώρα σε αυτό το επίπεδο.

 

Προχωρούμε τώρα στη διερεύνηση της ένατης ενεργειακής στιβάδας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φωτίσετε το κέντρο του λαιμού. Φως στο κέντρο του λαιμού σας. Ρίξτε φως εκεί και συνεχίστε να ψηλαφείτε την ένατη ενεργειακή στιβάδα. Αυτό σας λέει ότι, για να προσεγγίσετε κάποιες ενεργειακές στιβάδες, πρέπει να πηγαίνετε μέσα από κάποια ενεργειακά κέντρα, γιατί έτσι είναι πιο εύκολο να γίνει κατανοητή σε εσάς η ενέργειά τους. Και μπορεί τα κέντρα να μην είναι αυτά που θα όριζε ο νους σας, που θα θεωρούσατε εσείς ότι πρέπει να είναι στο γήινο πεδίο αλλά θα δείτε ότι μακροπρόθεσμα θα επαληθεύσετε αυτή την οδηγία.

 

[Σύντομη παύση]

 

Δηλώστε την πρόθεσή σας να αφομοιώσετε την πληροφορία και να καταγραφεί στη μνήμη σας ως αντιστοιχία της ένατης ενεργειακής στιβάδας του DNA. Τινάξτε ελαφρά το χέρι και αφήστε το να αναπαυτεί στα πόδια σας.

 

Είναι ώρα να σας πω το εξής: υπήρχε το ερώτημα από την Άννα αν οι δώδεκα στιβάδες θα μπορούσαν να αντιστοιχηθούν στα δώδεκα ζώδια. Η απάντηση είναι “Όχι αλλά μπορούν να ταξινομηθούν ως προς τα Στοιχεία”. Αυτό είναι κάτι που μπορέσετε να κάνετε αργότερα. Καταλαβαίνετε ότι χρειάζεστε χρόνο για να εξοικειωθείτε με αυτή την τεχνική.

 

Ας προχωρήσουμε στη διερεύνηση της δέκατης ενεργειακής στιβάδας. Είναι μπροστά σας και μπορείτε να απλώσετε το χέρι για να την ψηλαφίσετε.

Για να διευκολυνθείτε, θυμίστε στον εαυτό σας ότι ψηλαφείτε το μαγνητικό πεδίο της ενεργειακής στιβάδας. Έτσι, η εστίασή σας θα είναι σε κάτι συγκεκριμένο, που μπορείτε να διαβάσετε.

 

[Σύντομη παύση]

 

Έρχομαι με όλη μου τη συνοδεία σήμερα για την εργασία που κάνουμε και είναι μια πολύ ιερή στιγμή αυτή! Έπρεπε, τουλάχιστον ορισμένα μέλη της ομάδας να περάσουν μέσα από τη δημιουργία του εσωτερικού ναού, για να μπορέσετε σήμερα να αγγίξετε τις αυτές τις στιβάδες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση προεργασία χρειάζεται και πόση προεργασία έχει γίνει από εσάς σε ανύποπτο χρόνο. Αλλά τα δώρα του Πνεύματος έρχονται όταν ωριμάσει ο καιρός, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

 

Δηλώστε την πρόθεσή σας να εγγραφεί η πληροφορία στη μνήμη σας ως αντιστοιχία της δέκατης ενεργειακής στιβάδας και, αφού τινάξετε το χέρι σας, αφήστε το να αναπαυθεί.

 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας προϊδεάσω λέγοντας ότι, με αυτή την τεχνική μπορείτε όντως να θεραπεύσετε παθήσεις αλλά, ξεκινήστε να το κάνετε από το δικό σας σώμα. Ξεκινήστε τη θεραπεία από το δικό σας σώμα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να επεκταθείτε σε άλλους. Γιατί καταλαβαίνετε χρειάζεται πρώτα εσείς να ισορροπήσετε για να μπορέσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια και σε άλλους. Αλλιώς, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της διαδικασίας θα γυρίζει σ' εσάς και ελάχιστο θα αγγίζει τους άλλους. Κατανοητό;

 

Ελάτε τώρα να ψηλαφίστε την ενδέκατη ενεργειακή στιβάδα.

 

[Σύντομη παύση]

 

Τα σώματά σας αλλάζουν σύσταση όταν εργάζεστε με τις ενεργειακές στιβάδες. Εργάζεστε και σε αρχετυπικό επίπεδο και σε όλα τα βαθιά επίπεδα και πεδία, τα περισσότερα από τα οποία δεν γνωρίζετε και δεν χρειάζεται για την ώρα να προσπαθήσετε περισσότερο να γνωρίσετε.

 

Δηλώστε την πρόθεσή σας η πληροφορία να αφομοιωθεί και να καταγραφεί στη μνήμη ως αντιστοιχία της ενδέκατης ενεργειακής στιβάδας. Τινάξτε το χέρι ελαφρά και αφήστε το να ξεκουραστεί.

 

Η Άννα θέτει το ερώτημα: “Πόσο καιρό πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σε γενικές γραμμές με την ανάγνωση και θεραπεία των ενεργειακών στιβάδων του DNA του, ώστε να καλύψει την απαραίτητη απόσταση για να εργαστεί μετά με άλλους;”

Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι το ίδιο διάστημα απαραίτητο για όλους. Εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και θα εξαρτηθεί κατά βάση από εσάς τους ίδιους.

 

Ελάτε τώρα να ψηλαφήσετε και τη δωδέκατη -και τελευταία- στιβάδα.

 

[Σύντομη παύση]

 

Για να απαντήσω με περισσότερη ακρίβεια και σαφήνεια στο ερώτημα που τέθηκε νωρίτερα, θα πω ότι μπορείτε κατ' αρχάς να εργάζεστε με μία στιβάδα τη φορά σε όλο το μήκος του DNA σας. Θα σας έπαιρνε πολύ καιρό πραγματικά να το καλύψετε κομμάτι-κομμάτι, γι' αυτό μπορείτε να το οραματιστείτε όλο, όλη τη συγκεκριμένη στιβάδα σε όλο το μήκος του DNA και να εργαστείτε με μία στιβάδα τη φορά. Κι εφόσον περάσετε δώδεκα μέρες με τις δώδεκα διαδοχικές στιβάδες, στη συνέχεια να αρχίσετε από την αρχή, εστιαζόμενοι σε συγκεκριμένα σημεία που πιθανόν απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή.

Τώρα ψηλαφείτε τη δωδέκατη ενεργειακή στιβάδα.

 

Δηλώστε την πρόθεσή σας οι πληροφορίες να αφομοιωθούν και να καταγραφούν στη μνήμη ως αντιστοιχία της δωδέκατης ενεργειακής στιβάδας. Τινάξτε απαλά το χέρι και αφήστε το να αναπαυθεί.

 

Σταθείτε στην καρδιά.

Τα ενεργειακά σας κέντρα αποτελούν πύλες για την ψηλάφηση με τον τρόπο που σας έδειξα, των ενεργειακών στιβάδων του DNA αλλά η αντιστοιχία των κέντρων δεν είναι σε γραμμική ακολουθία, αφού άλλωστε γνωρίζετε ήδη ότι ούτε τα layers του DNA μπορούν να ταξινομηθούν γραμμικά.

 

Και στο σημείο αυτό, έφτασε η ώρα αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, να δούμε ένα άλλο θέμα: τι μπορεί να σημαίνει ο όρος “Εγκεφαλική Συνέχεια”; Ένας όρος που δεν έχετε ξανακούσει, δεν σας έχει ξαναειπωθεί: Εγκεφαλική Συνέχεια. Αυτός ο όρος αναφέρεται στην ικανότητα του εγκεφάλου να καταγράφει πληροφορίες διαρκώς από το φυσικό σώμα και το περιβάλλον. Ακόμα και τις πληροφορίες του περιβάλλοντος τις καταγράφει μέσω του φυσικού σώματος. Η ικανότητα αυτή της διαρκούς καταγραφής αποκαλείται από εμάς “εγκεφαλική συνέχεια”. Δηλαδή, για να το θέσω λίγο διαφορετικά και ίσως με μεγαλύτερη σαφήνεια, οι προσλήψεις που έχετε από το εξωτερικό περιβάλλον, είναι διακεκομμένες. Δεν είναι συνεχείς. Κάποια αισθητήρια όργανα λαμβάνουν ερεθίσματα και σταματούν. Δηλαδή, τα μάτια τα ανοίγετε και τα κλείνετε. Τα αυτιά σας ακούν διαρκώς. Το δέρμα σας αντιλαμβάνεται κάποια στοιχεία διαρκώς, κάποια μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Ας πούμε, τη θερμοκρασία την αντιλαμβάνεται διαρκώς, την πίεση όμως, μόνο όταν υπάρξει.

 

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, μπορείτε να θεωρήσετε ότι η πληροφορία που παίρνετε από το περιβάλλον είναι κατακερματισμένη, όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος ο φυσικός κόσμος. Με την ιδιότητα της εγκεφαλικής συνέχειας, ο φυσικός σας εγκέφαλος ενώνει όλες τις πληροφορίες που καταγράφει, τις συνδέει, δημιουργώντας μία συνολική αποτύπωση. Μπορεί η πληροφορία να είναι αποθηκευμένη κατά περιοχές και ο εγκέφαλος ο ίδιος να λαμβάνει διαφορετικά σήματα από διαφορετικές περιοχές σε άλλα μέρη του αλλά τελικά τα συνενώνει όλα τα ερεθίσματα που λαμβάνει σε μία ενιαία εικόνα, από την οποία εξαρτάται και η συνείδηση που έχετε. Στην πραγματικότητα, ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο ενοποίησης του εξωτερικού κόσμου. Μένετε περισσότερο στο γεγονός ότι υπάρχουν τα δύο ημισφαίρια, που εκπροσωπούν άλλες λειτουργίες: λειτουργίες του ανώτερου νου και λειτουργίες του κατώτερου νου. Παρόλα αυτά, στο σύνολό του ο εγκέφαλος λειτουργεί σαν όργανο ενοποίησης της γήινης εμπειρίας. Και είναι πολύ σημαντικό να το δείτε αυτό τώρα.

 

Εισάγω τον όρο “εγκεφαλική συνέχεια”, για να σας θυμίζω διαρκώς την ενοποιητική λειτουργία το εγκεφάλου.

 

Φυσικά, σε περιπτώσεις διαταραχής ή ασθένειας, αυτή η λειτουργία φαίνεται να χωλαίνει. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις σχιζοφρένειας φαίνεται να μην υφίσταται αυτή η ενοποιητική λειτουργία ή να είναι σε αναστολή. Αυτό έχει να κάνει με εξωγενείς παράγοντες και όχι ενδογενείς του εγκεφάλου. Η σχιζοειδής αντίληψη δεν αναφέρεται σε ανικανότητα του εγκεφάλου να λειτουργήσει ενοποιητικά αλλά μάλλον σε άλλα στοιχεία του εξωτερικού περιβάλλοντος και του φυσικού σώματος, που καθ' υπέρβαση του ρόλου του εγκεφάλου, αναλαμβάνουν δράση. Για να υπάρξει οποιαδήποτε αίσθηση ταύτισης δικής σας με κάποιον ή κάτι άλλο, είναι απαραίτητη η λειτουργία της εγκεφαλικής συνέχειας.

 

Και με αυτήν την τελευταία πληροφορία για σήμερα η οποία, όταν αφομοιωθεί, θα δημιουργήσει το υπόβαθρο μέσα σας για να έρθουν περισσότερες ακόμα πληροφορίες και οδηγίες, θα κλείσουμε τη σημερινή μας συνάντηση.

 

Σας ευλογώ εγώ και η συνοδεία μου και σας προτείνω να πάρετε χρόνο για να μοιραστείτε τις εμπειρίες που είχατε από την ψηλάφηση και των υπόλοιπων έξι ενεργειακών στιβάδων.

 

Να είστε ευλογημένοι.

Και έτσι είναι!

 

Όλοι: Και έτσι είναι!

 

[Ακολούθησε μοίρασμα εμπειριών και συζήτηση]

 

Ερώτηση 1η:

Σχετικά με τις σφαίρες που αντιλήφθηκαν κάποιοι ψηλαφίζοντας μια στιβάδα.

 

Απάντηση:

θα διαπιστώσετε ότι η λέξη Αρμονία συνδέεται με τη λέξη ισορροπία. Φαίνεται να θέλετε να μου εκμαιεύσετε, ότι οι στιβάδες είναι σφαιρικές. Οι σφαίρες που βλέπετε ανήκουν σε μία άλλη διάσταση. Το γεγονός ότι τις αντιλαμβάνεστε, σημαίνει ότι αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα εκείνης της διάστασης. Αυτό που έκανα τώρα, ήταν να σας οδηγήσω στο να ψηλαφίσετε την ενέργεια και θα ήταν καλό, για την ώρα, να αποφύγετε να συνδέσετε τις στιβάδες με το σφαιρικό σχήμα. Θα πείτε: “Πώς, αφού το αντιληφθήκαμε.” Ναι, αλλά για να μπορέσετε να εργαστείτε με τα γονίδια και να πάτε σε συγκεκριμένα σημεία, δεν θα σας βοηθήσει μια σφαιρική εικόνα. Γι' αυτό σας ζήτησα εξ' αρχής, μετά τη γενική εργασία, να κρατήσετε ένα τμήμα, δηλαδή με ένα τρόπο σχεδόν γραμμικό. Δεν είναι λάθος αλλά δεν θα σας βοηθήσει. Τι συμβαίνει: θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τις ενέργειες, αν υποθέσετε ότι μία στιβάδα είναι σφαιρική αλλά χρειάζεται να μπείτε σε πολύ βαθιά πεδία, να έχετε ευαισθητοποιηθεί πάρα πολύ, ώστε να αγγίξετε συγκεκριμένα σημεία στο φυσικό σώμα. Αυτό αφήστε να το επιτύχετε στη συνέχεια. Σε αυτή τη φάση, θα ήταν καλό να κρατήσετε στο νου σας ότι δουλεύετε με ένα μέρος μιας έλικας ή στιβάδας και να κρατήσετε την εικόνα του DNA με την επίγνωση ότι δουλεύετε σε μια αντίστοιχη ενεργειακή στιβάδα που έχει ένα επιμηκυσμένο σχήμα. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε μαζί παρακάτω. Δεν είναι εύκολο να δουλέψετε με τη σφαίρα. Είναι το τέλειο σχήμα αλλά δεν είναι εύκολο να μπείτε εκεί, χρειάζεται εξοικείωση.

 

Πρώτα θα ανιχνεύσετε μία – μία τις στιβάδες, μετά θα επιτρέψετε στο χέρι σας να πάει σε συγκεκριμένα σημεία της στιβάδας/έλικας κ.τ.λ. που αφορά το γονίδιο και μετά από αυτό, σε δεύτερο χρόνο, θα μπείτε στη θεραπεία. Οι δώδεκα μέρες είναι για να ανιχνεύσετε όλη τη στιβάδα, δηλαδή την αίσθηση που σας δημιουργεί. Θα έχετε επιπλέον πληροφορίες από αυτές που λάβατε σήμερα, θα πάτε πιο βαθιά σε αυτό και θα πρέπει να τις καταγράψετε – θα είναι ο δικός σας οδηγός.

 

Αφού λοιπόν δουλέψετε ψηλαφώντας -σας είπα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εργασίας ότι ψηλαφώντας αλληλεπιδράτε-, εφόσον συνδεθείτε μαζί μου, με την ενέργειά μου, ψηλαφείστε. Ήδη αυτό θα επιφέρει αλλαγές. Ψηλαφείτε με την πρόθεση της εξισορρόπησης. Θα επιφέρει αλλαγές. Τελείωσε. Είναι πάρα πολύ αιθέρια και λεπτοφυή τα πεδία και είναι πέρα καν από την αντίληψη που έχετε ότι πρέπει να είστε πολύ εστιασμένη κ.τ.λ.

 

Στη συνέχεια επιτρέπετε στον εαυτό σας να ψηλαφήσει/εξισορροπήσει συγκεκριμένα σημεία και, κατόπιν αυτού, σε τρίτο χρόνο, θα μιλήσουμε για τη διάσταση της “θεραπείας”, σε εισαγωγικά όμως, και για το πώς θα προσεγγίσετε τη σφαίρα.

 

Η ομογενοποίηση αρχίζει. Σήμερα ξεκινήσατε τη διαδικασία της ομογενοποίησης της αντίληψης του DNA σας. Θα διαπιστώσετε στη συνέχεια ότι, αυτές οι δώδεκα αισθήσεις, οι δώδεκα ξεχωριστές αντιλήψεις, είναι δώδεκα πτυχές μίας ενότητας, τα δώδεκα πρόσωπα μίας ενιαίας οντότητας του DNA σας. Έτσι, δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο για τα θέματα των σφαιρών και της αρμονίας. Χρειάζεται να προχωρήσουμε σιγά – σιγά και να πάρετε χρόνο για αφομοίωση.

 

 

Ερώτηση 2η:

Κάθε φορά που κάνουμε την άσκηση μπορεί να έχουμε διαφορετική αίσθηση;

 

Απάντηση:

Μπορεί να έχετε επιπλέον πληροφορίες. Η αίσθηση μπορεί να διαφέρει αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα. Απλώς θα έχετε επιπλέον πληροφορίες.

 

 

Άννα:

Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση; Ας δούμε αν έχει κάτι να προσθέσει και να κλείσουμε.

Ρωτάω τον Κρύων. Λέει ότι:

 

Είναι σημαντικό να μάθετε να λειτουργείτε με το χέρι σας, να αντιλαμβάνεστε. Μπορείτε να αντιληφθείτε ακόμα και στα πιο αιθέρια και λεπτοφυή πεδία να κάνετε αυτή τη σύνδεση. Στο μέλλον θα μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα κέντρα και με ποιες στιβάδες συνδέονται, έτσι ώστε να περνάτε την πληροφορία μέσα από αυτά. Θα σας είναι πιο εύκολο.

 

Είναι επίσης καλό το ότι βλέπετε εικόνες και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε. Είναι πληροφορίες που παίρνετε από τη συγκεκριμένη στιβάδα. Είναι εντάξει. Αλλά φροντίστε παράλληλα να αναπτύξετε την επαφή με το χέρι σας, την αίσθηση του χεριού σας... Των χεριών σας, γιατί όταν εργαστείτε την επόμενη φορά, όταν αρχίσετε να δουλεύετε για τις πρώτες δώδεκα ημέρες, ήδη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια, με την επίγνωση ότι πάντα -είναι σημαντικό να το θυμάστε- ψηλαφείτε το μαγνητικό πεδίο της ενεργειακής στιβάδας. Να εστιάζεστε εκεί, γιατί είναι ένα σημείο αναφοράς. Είναι το μόνο που γνωρίζετε αυτή τη στιγμή για τις στιβάδες όσον αφορά τη σύνδεσή τους με μια φυσική αίσθηση ή φυσικό μέγεθος. Χρησιμοποιήστε αυτό το πολύτιμο σημείο αναφοράς.

 

 

Ερώτηση 3η:

Ήθελα να ρωτήσω αν βασικά όλοι έχουμε το ίδιο DNA και διαφοροποιείται στην πορεία, όταν ενσαρκωνόμαστε στη Γη ή απ' όπου ερχόμαστε, ή αν έχει σχέση με τον τόπο καταγωγής του καθενός.

 

Άννα: το DNA το έχεις στη Γη, όχι αλλού. Όσον αφορά τις διαστάσεις, ας ρωτήσουμε.

 

Απάντηση:

Η άλλη διάσταση, ο άλλος τόπος με τον οποίο συνδέεσαι είναι ο Ήλιος. Το DNA σας στο γήινο πεδίο συνδέεται με την ηλιακή ενέργεια, τον ηλιακό άνεμο. Ωστόσο, η διαγαλαξιακή επαφή, η κοσμική επαφή αποτυπώνεται επάνω του. Σε κάποιες, όχι σε όλες... σε κάποιες επιλεγμένες στιβάδες υπάρχουν καταγραμμένα στοιχεία. Υπάρχουν εντυπώματα που προέρχονται από την ηλιακή σφαίρα. Το κέντρο σας είναι ο Ήλιος.

 

 

 

[Ανώτερη επικοινωνία μέσω της Άννας Αποστολίδου]

 

[Απομαγνητοφώνηση: Χρυσάνθη Μαρίτσα]