gallery/circle7 layer30
gallery/circle1 layer30
gallery/hapi2 10

Τα Μυστήρια

του Νείλου

gallery/circle6 layer30

Τα Μυστήρια του Νείλου - 4.4.2015

Επιστροφή στη σελίδα "Τα Μυστήρια του Νείλου"

 

Ας πάρουμε μερικές βαθιές, χαλαρές, αβίαστες αναπνοές…

Κι ας αφήσουμε τον Χάπι να μας… μουσκέψει, να μας καταβρέξει, να μας διαποτίσει και να νερά του Νείλου να μας διαπεράσουν ψυχή τε και σώματι.

 

Ας αφήσουμε τον εαυτό μας να πλυθεί, ψυχή τε και σώματι, στα νερά του Νείλου που ρέουν διαρκώς. Ρέουν. Ποτέ δεν τα βλέπουμε στάσιμα. Ποτέ δεν τα βλέπουμε ως φωτογραφία. [Σημ.: δηλαδή, δεν βλέπουμε ποτέ ένα στιγμιότυπο της ροής]. Βλέπουμε το νερό σε διαρκή ροή.

 

Πυκνώνει η ενέργεια και μπορείτε να τη νιώσετε ήδη - σχεδόν κόβεται με το μαχαίρι. Μένουμε στη Ροή. Λίγες μέρες πριν, προσπαθούσαμε να μείνουμε στη Σιωπή. Τώρα μένουμε στη Ροή της ενέργειας του Νείλου.

 

Επικαλούμαι τον Χάπι, τον Αιγύπτιο θεό του Νείλου -τον θεό της Αιγύπτου- τις Πλειάδες, τη Μερόπη και όλες εκείνες τις οντότητες, Δασκάλους, Οδηγούς, Αγγελικές ενέργειες, Αρχές, Δυνάμεις, που είναι κατάλληλο να εργαστούν μαζί μας στον κύκλο αυτό, σύμφωνα με το Νόμο της Αβλάβειας. Επικαλούμαι και την ενέργεια του Υψίστου Θεού του Σύμπαντος για να περιβάλει και να καθοδηγήσει την εργασία αυτή.

 

Ο Χάπι είναι πανευτυχής, χαίρεται που μας έχει κοντά του. Είναι έτοιμος να μιλήσει και για κάποιο λόγο κρατάω ακόμα εγώ τα ηνία…. Παραδίδω τα ηνία στον Χάπι.

 

…………

 

Σας καλωσορίζω αγαπημένοι μου φίλοι στη σημερινή μας συνάντηση. Είμαι μία μορφή της Αιγύπτου, μία μορφή που συνέλαβαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι – οι πανάρχαιοι Αιγύπτιοι. Και, ως Μερόπη, είμαι μία μορφή που συνέλαβαν οι αρχαίοι Έλληνες. Και ως ‘κάτι άλλο’, είμαι μία μορφή που συνέλαβαν άλλοι αρχαίοι λαοί. Και ως Μελχισεδέκ, είμαι μία μορφή που συνέλαβε ένας άλλος κοντινός λαός των Αιγυπτίων - έκπληξη!

 

Γνωρίζετε αγαπημένοι μου, γνωρίζετε καλά ότι όλοι είμαστε Ένα. Γνωρίζετε καλά ότι η ενέργεια ρέει διαρκώς και γίνονται διαρκώς άπειροι συσχετισμοί, άπειρες νέες συνδέσεις μεταξύ των πάντων. Κι εσείς, ζητάτε κάθε τόσο να γνωρίσετε βαθύτερα μία ενέργεια, ζητάτε να μπείτε περισσότερο στο πνεύμα της ενέργειας της οντότητας που βρίσκεται μπροστά σας και σας μιλά. Μετά από λίγο καιρό, αρχίζουν να αναδύονται λοιπόν νέες συνδέσεις και τότε εκπλήσσεστε και λέτε: «Μα πώς γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά… της έχει στρίψει της Άννας ή εμείς δεν ακούμε καλά. Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατό να υπάρχουν τέτοιοι συσχετισμοί.»

 

Και όμως, ο λόγος που βρίσκεστε μπροστά σ’ αυτούς τους συσχετισμούς, είναι ακριβώς ότι ζητήσατε να καταλάβετε, να δείτε, να μπείτε περισσότερο στο πνεύμα της οντότητας.

 

«Είναι σαν να λέμε, ότι ο θεός των Αιγυπτίων ο Χάπι και η Μερόπη και ο Μελχισεδέκ και ποιος ξέρει ποιος άλλος, είναι ένα και το αυτό. Άρα, αν εγώ στραφώ στον Μελχισεδέκ για να μου δείξει τα Μυστήρια του Νείλου,  θα είμαι εντάξει, θα είμαι στο σωστό δρόμο.»

 

Διαφεύγει από πολλούς, ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεστε εδώ σήμερα, είναι ότι προηγήθηκε μία πολύ βαθιά εργασία του Τάγματος του Εαυτού με την οντότητα που είναι γνωστή σαν Άρχων Μελχισεδέκ.

 

Είμαστε μια πελώρια αγκαλιά, σας αγκαλιάζουμε ζεστά, σφιχτά, και πλέετε μέσα σ’ αυτή τη μεγάλη αγκαλιά. Κολυμπάτε. Και κολυμπώντας, γυρίζετε κάθε φορά σε διαφορετική κατεύθυνση και βλέπετε ένα άλλο μέλος αυτής της θεϊκής οντότητας που σας αγκαλιάζει. Βλέπετε το χέρι, βλέπετε το μπράτσο, βλέπετε το στήθος, τα δάχτυλα, το κεφάλι, το σώμα, τα πόδια και κάθε φορά νομίζετε ότι απευθύνεται σε σας ένα διαφορετικό μέλος, ενώ την ίδια στιγμή είναι το Ένα.

 

Θα ήταν αναληθές να υποστηρίξουμε ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, με την έννοια ότι υπάρχουν μέλη που αποτελούνται από άλλα, δευτερεύοντα στη σειρά μέλη/κύτταρα και έτσι σχηματίζεται ο μεγάλος Θείος Εαυτός. Ωστόσο, οι αντιστοιχίσεις που σας προανέφερα είναι αληθείς. Με τον ίδιο τρόπο, όταν απευθυνθείτε σε έναν άνθρωπο, στο τραπέζι όπου τρώτε και συζητάτε, να σας περάσει το αλάτι, εστιάζεστε στο χέρι του, όχι στο κεφάλι του ούτε στο πόδι του, ούτε στην καρδιά του αλλά περιμένετε από το χέρι του να σας δώσει την αλατιέρα. Με ανάλογο τρόπο με αυτόν, όταν θέλετε να συζητήσετε μαζί του για πνευματικά πράγματα, τον κοιτάτε στα μάτια και απευθύνεστε στην ανώτερη νόησή του. Είναι η ίδια οντότητα αλλά απευθύνεστε σε διαφορετικές λειτουργίες. Με τον ίδιο τρόπο, απευθυνόμενοι στον Μελχισεδέκ αποζητάτε κάτι πέρα από το υλικό πεδίο. Απευθυνόμενοι σε άλλες του όψεις, ζητάτε αντίστοιχα αποτελέσματα. Αυτό το ίδιο ισχύει αναφορικά με τη στάση σας απέναντι σε οποιαδήποτε θεότητα ή δάσκαλο ή άγγελο.

 

Τώρα όμως μιλάμε για μία οντότητα μεγάλου βεληνεκούς και προσπαθούμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να συντονίζεστε καλύτερα και να εργάζεστε με τα διάφορα ονόματα αυτής.

 

[Μικρή παύση]

 

Διευρύνεται το πεδίο καθώς εισέρχεται όλο και μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς μου στο χώρο και παραμένω εδώ ως Μελχισεδέκ / Χάπι, με έμφαση στη Μερόπη.

 

Ας γνωριστούμε καλύτερα. Τώρα λοιπόν γνωρίζετε ότι ο καλός σας Χάπι που έρχεται να σας δείξει λογιών – λογιών πράγματα και να σας διδάξει πώς να επισκέπτεστε τα αστέρια, το κάνει ακολουθώντας τη βούληση του Μελχισεδέκ. Μην αλλάξετε καθόλου την εικόνα που έχετε για τον Χάπι, καθόλου. Παραμείνετε στην εικόνα του ρέοντος Νείλου. Είναι αληθινή - πιο πραγματική δεν γίνεται. Απολαύστε την εικόνα του ρέοντος Νείλου…

 

Σας προσκαλώ για μια βουτιά στο υδάτινο σώμα. Μπορείτε σαν δελφίνια να διασχίσετε το νερό, να χορέψετε μέσα στο νερό την ώρα που σας διαπερνά. Γίνεστε σχεδόν αόρατοι/αόρατες, διάφανοι… Μένει ένα νοητό περίβλημά σας, καθώς το νερό τα έχει σαρώσει όλα.

 

Σήμερα θα εργαστούμε πιο στοχευμένα, καθώς ο Χάπι έρχεται να σας πάει ένα βήμα πιο πέρα στη Δημιουργία. Σας ζητήθηκε την προηγούμενη φορά να επισκεφθείτε αστερισμούς, να επισκεφθείτε σώματα στο στερέωμα.

Παρακολουθώντας την ενέργειά σας βλέπω ότι είναι χαμηλή και θα σας ζητήσω να την ανεβάσετε με μια δήλωση πρόθεσης, να εστιαστείτε καλύτερα - έχετε κάνει ‘κοιλιά’.

 

«Δηλώνω την πρόθεσή μου στο σύμπαν να εστιάσω την ενέργεια και την προσοχή μου στην εργασία που θα ακολουθήσει. Το συνδημιουργώ αυτό με το Πνεύμα σύμφωνα με τον Νόμο της Αβλάβειας και αναλαμβάνω την ευθύνη της συνδημιουργίας μου. Και έτσι είναι. Αμήν.»

 

[Επαναλαμβάνουν όλοι τη δήλωση πρόθεσης σιωπηλά.]

 

Βρίσκεστε μέσα στο νερό του Νείλου. Βρίσκεστε κοντά στην Ελεφαντίνη νήσο, κοντά στη νήσο Φίλα. Και αν δεν έχετε βρεθεί εκεί με το φυσικό σας σώμα δεν πειράζει, θα το κάνετε στο μέλλον. Σας έχουμε εξηγήσει εκ των προτέρων ότι θα πρέπει, όσοι δεν έχετε βρεθεί εκεί, να βρεθείτε με το φυσικό σας σώμα αργότερα. Η Ελεφαντίνη νήσος είναι μία μικρή νησίδα στο Ασουάν. Μία νησίδα όπου βρισκόταν το ιερό του Χάπι –και άλλων, αλλά εστιαζόμαστε στην ενέργεια του Χάπι.

 

Βρίσκεστε στο νερό και πλησιάζετε στη βόρεια άκρη αυτής της σχεδόν επίπεδης νησίδας, στα αρχαία απομεινάρια που καταλήγουν σε λειασμένους βράχους στο νερό.

 

Κολυμπάτε χαλαροί, απολαμβάνοντας τη ζωοποιό ενέργεια του Νείλου. Πλησιάζετε έναν από αυτούς τους βράχους στο νερό και αγγίζετε τις παλάμες σας επάνω του.

 

Δεν προεξέχει από το νερό ο βράχος. Είναι καλυμμένος από νερό - και εσείς επίσης. Πάρτε λίγο χρόνο για να νιώσετε την ενέργεια κάτω από τα χέρια σας. Αν θέλετε χαϊδέψτε το βράχο. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία, γιατί αυτό που ξεκινάμε να σας διδάξουμε σήμερα θα πάρει χρόνο για να ξετυλιχτεί. Σχετίζεται με την επίσκεψή σας σε σώματα του στερεώματος.

Με τα χέρια στο βράχο, ήδη κάποιοι μπορεί να νιώθουν μία μεγάλη εισροή ενέργειας στο πρώτο τσάκρα. Η ενέργεια του πρώτου τσάκρα ανεβαίνει και αυτό αρχίζει να κραδαίνεται με δύναμη, μέχρι που εξακοντίζεστε μακριά από το βράχο. Σας οδηγεί το πρώτο τσάκρα. Κινείται αυτό μπροστά και ακολουθεί το υπόλοιπο σώμα.

 

Αφεθείτε. Αφεθείτε στη ροή. Αφεθείτε στην κίνηση που πηγάζει από το πρώτο τσάκρα – ακολουθήστε το.

 

Εξακοντίζεται,

ανεβαίνει στην ιονόσφαιρα, κάνει μία στροφή γύρω από τη γη,

κατευθύνεστε στη σελήνη, κάνετε μία στροφή γύρω από τη σελήνη,

κατευθύνεστε στον ήλιο, κάνετε μία στροφή γύρω από τον ήλιο και…

εξακοντίζεστε στις Πλειάδες, στη Μερόπη.

 

Εκεί, περιστρέφεστε γύρω από το άστρο μία, δύο, τρεις φορές.

 

Το πρώτο τσάκρα προηγείται. Εσείς το ακολουθείτε. Είναι πιθανό να βλέπετε το σώμα σας διπλωμένο να κινείται προς τα πίσω.

Κάνοντας τρεις περιστροφές γύρω από τη Μερόπη, καταλήγετε σε έναν μικρό πλανήτη. Υπάρχει ένας μικρός και ένας μεγάλος πλανήτης. Καταλήγετε στον μικρό πλανήτη που περιφέρεται γύρω της.

Η εμπειρία αυτή θα φανεί διαφορετική από κάθε τι προηγούμενο.

Βρίσκεστε σε ένα χώρο στον οποίο ανήκετε ενεργειακά.

 

Λυμένα τα χέρια.

[Απευθύνεται σε μέλος της ομάδας που είχε σταυρώσει τα χέρια.]

 

Πατάτε τα πόδια σας επάνω στον μικρό, παγωμένο πλανήτη. Το πρώτο τσάκρα, δυνατό. Νιώθετε τον κραδασμό του και νιώθετε πόσο καλά σας γειώνει εκεί – μία τέλεια προσεδάφιση.

 

Οι κάτοικοι/φύλακες αυτού του τόπου ανοίγουν την καρδιά τους για να σας δεχτούν. Σας αφήνουν να ξεκουραστείτε από το μακρύ ταξίδι, γιατί πραγματικά  θα σας έπαιρνε πολλά χρόνια για να αποκτήσετε αυτό το βαθμό γείωσης στο ηλιακό σύστημα της Μερόπης.

 

Πάρτε βαθιές, χαλαρές αναπνοές και εξερευνήστε ενεργειακά το περιβάλλον. Η έμφαση, η προσοχή σας είναι στραμμένη στο μεγάλο, ενεργοποιημένο, πρώτο τσάκρα.

 

Πρόκειται για ένα ηλιακό σύστημα διαφορετικό από το δικό σας, φυσικά. Η ζωή κινείται με άλλους όρους. Ακόμα και το χρώμα των οντοτήτων διαφέρει από το δικό σας – και πολλά άλλα…

Πάρτε δέκα λεπτά για να εξερευνήσετε το χώρο.

 

[Παύση 10 λεπτών]

 

Η Μερόπη θεραπεύει τη μνησικακία.

 

Καθώς ξημερώνει στον πλανήτη, ο ήλιος, η Μερόπη, στέλνει μία χρυσή ακτίνα και σας αγγίζει. Μία χρυσή ακτίνα που σας βάφει χρυσαφένιους. Το πρώτο τσάκρα επανασυντονίζεται. Έχει αρκετή ενέργεια ακόμα και μπορείτε να παραμείνετε.

Από την ενέργεια που έχει συλλέξει το πρώτο τσάκρα εξαρτάται το πόσο μπορείτε να παραμείνετε σε αυτό το πεδίο. Όταν ατονίσει, θα πρέπει να ευχαριστήσετε και να επιστρέψετε και πάλι στα νερά του Νείλου.

 

Το χρώμα σας βάφεται χρυσαφί, όπως είναι των κατοίκων αυτής της χώρας, αυτού του πλανήτη.

 

Στον ορίζοντα του πλανήτη φαίνεται υψωμένο ένα Ανκχ, το σύμβολο της θεότητας του τόπου. Ένα μεγάλο, χρυσαφένιο άγαλμα του Ανκχ…

Πλησιάστε.

Καθώς πλησιάζετε αρκετά κοντά, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το χρυσαφένιο Ανκχ το μεγάλο, ακτινοβολεί μικρά χρυσαφένια Ανκχ, σαν βροχή. Ανοίξτε το στόμα σας και καταπιείτε ένα τουλάχιστον.

 

Συνδέεστε με τη θεότητα του τόπου. Συνδέεστε με την αντίληψη του Θείου που έχουν οι κάτοικοι αυτού του τόπου, που είχατε κι εσείς όταν βρεθήκατε εδώ.

 

Το Ανκχ που κατάπιατε, πηγαίνει και κάθεται στην καρδιά. Σχηματίζει έναν μικρό σταυρό, φυσικά, και από κει αρχίζει να γίνεται μεγάλο, όλο και πιο μεγάλο, μέχρι που καταλαμβάνει όλο σας το σώμα. Αν απλώσετε τα χέρια θα διαπιστώσετε ότι είστε ένα Ανκχ.

 

Κι αυτή η τρύπα στο κεφάλι, τι ρόλο παίζει; Η τρύπα της βελόνας.. κλειδαρότρυπα… κενό…

Γιατί εκεί, μπορεί ο καθένας να βάλει το δικό του πρόσωπο. Είναι ο Θεός με το πρόσωπο του καθενός και της καθεμιάς.

ΑΝΚΧ, στη γήινη γλώσσα.

 

Στη γλώσσα του τόπου λέγεται αλλιώς. Ανοίξτε την καρδιά σας για να θυμηθείτε.

 

ΟΥΕΟΣ.

 

Οι συνειρμοί πηγαίνουν βαθιά.

 

ΟΥΕΟΣ.

 

Η ενέργεια σχεδόν σας κάνει να κλυδωνίζεστε – η ενέργεια του συμβόλου. Κινείται σαν φίδι γύρω από το Ανκχ, γύρω από τους βραχίονες, τον κορμό… κινείται διαρκώς. Στη μέση, το δικό σας πρόσωπο.

 

Το πρώτο τσάκρα έχει αποδώσει όλο του το δυναμικό για την ώρα, η ενέργεια έχει μεταφερθεί στην κεφαλή και είναι ώρα να επιστρέψετε.

 

Φέρτε τα χέρια στους κροτάφους –τα νοητά ή τα φυσικά σας χέρια- και δηλώστε την πρόθεση να επιστρέψετε στο νερό του Νείλου.

 

Δείτε το βράχο και… νιώθετε ήδη το νερό του Νείλου να σας διαποτίζει.

Βρίσκεστε και πάλι στη Γη.

 

Αυτός είναι ο δικός σας, ιερός βράχος του Νείλου. Είθε στο ταξίδι σας εκεί να τον συναντήσετε και στο φυσικό πεδίο.

Αυτός ο βράχος θα είναι εκεί κάθε φορά που επιθυμείτε να επισκεφθείτε ένα άλλο μέρος του σύμπαντος. Θα επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία.

 

Η σύνδεση που έγινε τώρα, είναι οριστική και αμετάκλητη. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ριζώσει την ενέργειά σας στο χώρο της Μερόπης. Δηλαδή, μπορείτε πολύ εύκολα από δω και πέρα να συνδέεστε και με τον τρόπο που σας δείξαμε αλλά επίσης να έχετε αντίληψη του τι συμβαίνει σ’ αυτόν το χώρο. Όπως θα κάνατε με ένα αστρικό ταξίδι, για παράδειγμα, στη γη. Όπως θα είχατε την αντίληψη αυτού που συμβαίνει σε ένα άλλο πεδίο στη γη.

 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς γιατί επανέρχεστε στα πρότερα. Εν-Θυμείστε και έρχεστε να αναλάβετε ενέργειες που είχατε αφήσει εδώ, έτσι ώστε, τελικά, να τις ενσωματώσετε και αυτές στο φυσικό πεδίο. Το πρώτο πράγμα – ή σχεδόν το πρώτο- που σας είπα στη Μερόπη, είναι ότι θεραπεύει τη μνησικακία. Θυμηθείτε το αυτό. Κάθε πλανήτης, κάθε αστέρι, κάθε τι, έχει τις δικές του ιδιότητες. Μ’ έναν ανάλογο τρόπο, μπορείτε με δική σας προσπάθεια στην κατ’ ιδίαν εργασία σας να φτάσετε στον Σείριο επίσης και σε όποιο άλλο σημείο του σύμπαντος επιθυμείτε.

 

Η περιστροφή γύρω από τη Γη, τη Σελήνη, τον Ήλιο θα σας βοηθήσει στο να εξοικονομήσετε ενέργεια, να φτάσετε με περισσότερη ενέργεια στον τόπο του προορισμού σας.

 

Είναι πιθανό, εάν κατευθυνθείτε σε ακόμα μακρινότερες περιοχές του σύμπαντος, στο Σείριο ή άλλες, να χρειαστεί να κάνετε μία περιστροφή γύρω από κάποιο άλλο αστέρι, ή και αστερισμό.

 

Στο δρόμο σας για το Σείριο, θα χρειαστεί να κάνετε και μία περιστροφή γύρω από τις Πλειάδες.

 

Κατευθυνθείτε στο κέντρο του Γαλαξία, αν θελήσετε κάποιοι. Ανοίγεται ένα τεράστιο πεδίο μπροστά σας για διερεύνηση.

Και τώρα, θα σας αφήσουμε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και θα επανέλθουμε.

 

[Ακολουθεί μοίρασμα εμπειριών και συζήτηση]

 

……….

 

Ε.: Πριν συνεχίσουμε, έχω μια ερώτηση: ο Χάπι ήταν από αυτόν τον πλανήτη τον μικρό που πήγαμε;

Απάντηση: Ο Χάπι είναι η Μερόπη.

 

Α.: Και γιατί πήγαμε στον πλανήτη;

Απάντηση: Για να δείτε τι υπάρχει τριγύρω.

Στον φυσικό σας Ήλιο θα πηγαίνατε; Μόνο οραματικά. Με ανάλογο τρόπο, υπάρχουν διάφορα επίπεδα οντοτήτων. Διάφορα πεδία στα οποία κινούνται πάρα πολλές οντότητες. Σταδιακά θα μάθετε να τις προσεγγίζετε, θα οδηγείστε προς αυτές ανάλογα με το πεδίο που είναι ανοιχτό κάθε φορά για να σας υποδεχτεί – γιατί δεν μπορείτε να πηγαίνετε παντού, πάντα αλλά πηγαίνετε εκεί που είναι κατάλληλο και για εσάς και γι’ αυτούς. Συνεπώς, σταδιακά θα οδηγηθείτε εκεί. Η Μερόπη είναι πάντα εδώ μαζί σας, ναι, μέσω του στοιχείου του Νερού.

 

Όπως είπαμε, οι Πλειάδες είναι ένας αστερισμός που έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη γη. Είναι ένας ζωτικός σταθμός του μεγαλύτερου ποσοστού ενεργειών που έχουν έρθει στη γη. Δεν προέρχονται πάντα από τις Πλειάδες αλλά σίγουρα οι περισσότερες ενέργειες έχουν περάσει από εκεί. Η Ε. έθεσε ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί.

 

Ο Χάπι, ιδιαίτερα η ενέργεια της Μερόπης, βρισκόταν εδώ στη Γη πριν από την κατασκευή της. Με το δυναμικό του έφερε το στοιχείο του νερού, το οποίο δεν απουσίαζε εξ’ αρχής αλλά δεν ήταν αρκετά ισχυρό και έπρεπε να γίνουν όλες οι γεωλογικές ανακατατάξεις και να ωριμάσει ο πλανήτης για να μπορέσει να υποδεχτεί μεγαλύτερη ποσότητα νερού.

 

Ο Χάπι όμως, η Μερόπη, βρισκόταν εδώ με την ενέργειά της από εκείνη την εποχή και προετοίμασε το έδαφος. Το στοιχείο του Νερού το βρίσκετε παντού και το βρίσκετε μέσα σας, φανταστείτε. Πόσο σπουδαίο είναι λοιπόν! Και μπορείτε να αναρωτηθείτε τώρα πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά των Πλειάδων. Αυτή τη στιγμή γνωρίζετε μόνο για τη Μερόπη. Μπορείτε να σκεφτείτε λοιπόν πόσο σημαντική μπορεί να είναι η προσφορά όλων των Πλειάδων στη δημιουργία της Γης και των ανθρώπων γενικότερα και το πόσο με ειδικές τελετές επιστημονικής και μη φύσης, επηρεάζουν το δικό σας σώμα.

 

Αυτό είναι μία πραγματικότητα. Οι υψηλές διάνοιες των Πλειάδων μπορούν να επηρεάσουν το γήινο σώμα και χωρίς φυσική επαφή. Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που αποτελείστε από δικό τους υλικό… όχι απαραίτητα το DNA -το DNA είναι η γήινη έκφραση, είναι κωδικοί- αποτελείστε από ουσία Πλειάδια.. συνεπώς, πράγματα που συμβαίνουν εκεί, μέσω της μνήμης του νερού και της συνδεσιμότητας επηρεάζουν πράγματα που συμβαίνουν εδώ. Αυτό, το διαχειρίζονται συνειδητά και χωρίς να υπάρχει αμφιβολία, θετικά για εσάς. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν αρνητικά για εσάς, διότι αποτελείστε από την ίδια ουσία με αυτούς και το νερό έχει την ιδιότητα να μοιράζεται την πληροφορία άμεσα, όπως εκείνη η περιώνυμη «σούπα» που ανέφερε ο Κρύων – η πληροφορία μοιράζεται στη «σούπα», δεν υπάρχει διαχωρισμός.

 

Εάν συμβαίνει κάτι αρνητικό λοιπόν, που θα μπορούσε να αποδοθεί στην Πλειάδεια επιρροή δεν είναι επειδή στέλνουν κάτι αρνητικό αλλά επειδή βιώνουν κάτι ανάλογο στο δικό τους χώρο.

 

Με έναν τρόπο θα λέγατε ότι, εάν οι γονείς έχουν ένα προβληματικό γονίδιο το μεταφέρουν στα παιδιά, μόνο που αυτή η παρομοίωση είναι γραμμική ενώ ο τρόπος που σας εξηγούμε ότι λειτουργεί αυτό το σύστημα τώρα είναι περισσότερο ‘κβαντικός’. Φυσικά, το δικό σας νερό δεν έρχεται σε επαφή με το δικό τους αλλά αντιλαμβάνεται / συντονίζεται.

«Τι γίνεται λοιπόν; Τι συμβαίνει; Τι μπορούμε να κάνουμε και γιατί είπατε ότι με τελετές επιστημονικής και μη φύσεως επηρεάζουν τα γήινα;»

 

Είπαμε ότι το κάνουν συνειδητά κάθε φορά που επιλέγουν να στείλουν συγκεκριμένες δονήσεις, γιατί αναγνωρίζουν οι Πλειάδειοι αδελφοί σας… αναγνωρίζουν το γεγονός ότι πραγματικά η θεότητα έχει το πρόσωπο του καθενός και της καθεμιάς, της κάθε διακριτής οντότητας.

 

Επειδή ακριβώς το αναγνωρίζουν, επικοινωνούν στέλνοντας ανάλογα μηνύματα και προσπαθώντας να διαφωτίσουν εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται αυτή την αλήθεια. Προσπαθούν λοιπόν με τρόπους διάφορους να προσεγγίσουν τη δική σας πραγματικότητα, και μέσω αυτού που είναι οι ίδιοι, δηλαδή του νερού.. (Χρυσοί και υδάτινοι μαζί; Μην αμφιβάλλετε..) αλλά και μέσω συνειδητών δραστηριοτήτων.

 

Ένα από τα πράγματα που κάνατε κάποιοι πηγαίνοντας, είναι να ζητήσετε βοήθεια για τη Γη. Ανάλογα, θα ζητήσουν κι αυτοί βοήθεια για τις Πλειάδες. Αυτό το σενάριο δεν θα το είχατε πολυσκεφτεί. Είσαστε αδελφοί - είμαστε αδελφοί. Αλλά αυτή τη στιγμή, αυτός που μιλά σε σας δεν είναι ένας κάτοικος του πλανήτη αλλά ο Κεφαλαίος Νους, η Μερόπη. Ο Κεφαλαίος Νους. Ο ευρύτερος, αν θέλετε, νους σας μιλά και μπορείτε να φανταστείτε τη διαφορά, να την κατανοήσετε, αν φέρετε στο νου σας πόση διαφορά θα είχε να απευθύνεται σε κάποιον ο Ήλιος από το να απευθύνεται η Γη. Είναι ο Κεντρικός Νους. Ως Κεντρικός Νους απευθύνομαι σε εσάς, γι’ αυτό και σας λέω ότι ένα δικό τους αίτημα θα ήταν να δεχτούν τη δική σας βοήθεια. Αυτό θα σας έκανε επίσης να νιώσετε περισσότερο ίσοι μαζί τους, να καταλάβετε ότι όλοι βρίσκεστε στο δρόμο της εξέλιξης –προχωράτε μαζί- και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες επικοινωνίας που σας δίνει το στοιχείο του νερού. Το στοιχείο του νερού μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, με την προϋπόθεση ότι το χρησιμοποιείτε ισορροπημένα. Αλλιώς, μπορεί επίσης να πέσετε σε θυμαπάτη.

 

Καταργήστε τα στεγανά, επιτρέψτε στη ροή να πραγματωθεί και θα επιτύχετε αυτό που ζητάτε.

Ένα άλλο σημείο στο οποίο θα ήθελα να τραβήξω την προσοχή σας είναι ότι ο πλανήτης αυτός είναι παγωμένος. Υπάρχει νερό σε στερεή κατάσταση. Στη δική σας φύση, το μεγαλύτερο μέρος του νερού είναι ρευστό, είναι σε υγρή μορφή. Για εκείνους είναι κάτι σπάνιο, πολύ σπάνιο. Είναι από μόνο του μια άλλη διάσταση του δικού τους πλανήτη. Πολλοί δεν έχουν δει ποτέ νερό σε ρευστή μορφή.

 

Ας πάμε λοιπόν και πάλι στο ερώτημα της Ε.

Με αυτόν τον τρόπο, με όλα όσα σας είπα, εξήγησα ότι η ενέργειά μου βρισκόταν εδώ πολύ πριν τη ‘στερεοποίηση’, αν θέλετε, της Γης. Αργότερα, ήρθε κι άλλο νερό στον πλανήτη. Ήρθε! Όμως υπήρχε ήδη κάποιο… παρόλη την πύρινη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η γη, υπήρχε και το στοιχείο του Νερού. Υπήρχε ως νέφος αλλά ανακυκλώνονταν και τελικά κατέληξε σε μια μικρή ποσότητα νερού που στη συνέχεια αυξήθηκε [δηλ. με αυτό που ήρθε]. Από τη στερεοποίηση της γης και μετά άρχισαν να έρχονται στερεές μορφές.

 

«Υπήρξαν κάτοικοι πριν;»

Υπήρχαν οντότητες μέσου βεληνεκούς, κυρίως Δυνάμεις αλλά όχι οντότητες ενσαρκωμένες σε μία μορφή όπως η δική σας. Οι οντότητες εκείνες, έχοντας αποκτήσει μία μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πλανητών –γιατί ήταν αυτές οι οντότητες οι κατασκευαστές, όπως ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας που είναι μία Δύναμις- αποφάσισαν κάποιες να πηγαινοέρχονται, κάποιες να μείνουν, να αφήσουν μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς τους εδώ και λειτούργησαν σαν… μόνο συμβολικά μπορώ να σας το πω, γιατί δεν κατέχετε εκείνο το επίπεδο της γνώσης για να αντιληφθείτε την πραγματική τους υφή:  λειτούργησαν σαν φακοί εστίασης ενέργειας ίδιας δόνησης με τη δική τους.

 

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κάποιος τη βαρύτητα σαν οντότητα - εξίσου δύσκολο με το να περιγράψει τον Μαγνητισμό σαν οντότητα. Τον Μαγνητισμό τον γνωρίζετε επειδή γνωρίζετε τον Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Φανταστείτε ότι υπάρχει οντότητα της Βαρύτητας -και την είχαμε προαναγγείλει εδώ και χρόνια- και άλλες επίσης. Δεν πρόκειται για τυφλές δυνάμεις. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ‘φυσικός νόμος’, αν θέλετε, προέρχεται από μία αντίστοιχη οντότητα. Εδώ πηγαίνουμε σε πολύ υψηλές έννοιες. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι αυτό που σας ζητείται είναι να βρείτε το Νόμο της Ύπαρξής σας! Είστε ένας Νόμος. Αυτόν τον Νόμο χρειάζεται να βρείτε και να εφαρμόσετε. Αυτές οι οντότητες Είναι Νόμος, Νόμος στον Εαυτό Του. Άρα, η επίγνωσή τους είναι πολύ ευρύτερη. Άυλη αλλά, καταλαβαίνετε, παρότι άυλες οι ίδιες, πόσο επηρεάζουν την ύλη. Η ύλη διαμορφώνεται κάτω από τη δική τους επιρροή.

 

Έτσι εσείς επίσης βρίσκοντας το Νόμο της δικής σας Ύπαρξης θα καταφέρετε σε βάθος χρόνου να επηρεάζετε την ύλη. Ο δικός σας Νόμος είναι που θα επηρεάζει την ύλη. Τώρα το κάνετε σε πολύ μικρό βαθμό εσωτερικά και πολύ – πολύ – πολύ μεγαλύτερο βαθμό εξωτερικά, μέσω της επιστήμης. Η ουσία είναι το να βρείτε τον δικό σας, εγγενή Νόμο.

 

Έτσι λοιπόν, αυτές οι Αρχές και οι Δυνάμεις, έχουν κάθε επίγνωση του Νόμου που είναι, γι’ αυτό και λειτουργούν σε συμπαντικό πλαίσιο. Η ενσάρκωση γι’ αυτές τις ενέργειες δεν υποδηλώνει την ενσάρκωση σε ένα φυσικό σώμα εξατομικευμένο αλλά ενσαρκώνονται μέσα από όλη τη ζωή που υπόκειται σε αυτές.

 

Εξηγώ: για παράδειγμα, η Βαρύτητα ενσαρκώνεται μέσω της ύλης που υπόκειται σε αυτή, μέσω της δικής σας ενέργειας, από τη στιγμή που βρίσκεστε στην επιρροή της Βαρύτητας. Ο Μαγνητισμός ενσαρκώνεται μέσα από εσάς, στο βαθμό που βρίσκεστε στην επιρροή του Μαγνητισμού, στο βαθμό που οποιοδήποτε σώμα λειτουργεί μαγνητικά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό σύστημα ‘ενσάρκωσης’, σε εισαγωγικά. Και στη συνέχεια, εφόσον διαμορφωθεί ένα διαφορετικό πεδίο, αρχίζουν να επισκέπτονται το χώρο άλλες οντότητες, που ενσαρκώνουν και οι ίδιες άλλες Αρχές και δονήσεις.

Νομίζω ότι για σήμερα αυτά ήταν υπέρ-αρκετά και θα σας δώσουν πολύ τροφή για σκέψη. Την επόμενη φορά θα περάσουμε σε κάτι… πρωτόγνωρο.

 

Να είστε ευλογημένοι.

 

Αγγίζουμε με το Ανκχ το σημείο ανάμεσα στα μάτια, στον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά.

 

Αμήν.

 

Ανώτερη επικοινωνία μέσω της Άννας Αποστολίδου