Απόλλων

 

69.31.48.68.65  
avalokitesvara.reiki (at) gmail.com

 

 

Όνομα  
E-mail  
Μήνυμα  

Τηλέφωνο:

Email:
 

 

gallery/αα2 layer

Γεια σας!

Είμαι η Άννα Δ. Αποστολίδου και σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

Από το 2005, που υπήρξε για μένα μία χρονιά-σταθμός στην προσωπική μου πνευματική 

εξέλιξη,  βαδίζω το εσωτερικό μονοπάτι προσφέροντας -στον ελεύθερο χρόνο μου, χωρίς χρέωση- ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ανώτερης επικοινωνίας και πνευματικής συμβου- 

λευτικής, μαθήματα διαχείρισης του ενεργειακού δυναμικού, καθώς και μαθήματα (και ενίοτε συνεδρίες) εναλλακτικής θεραπευ-τικής / ενεργειακής εξισορρόπησης. Κατά τη διάρκεια των 16 αυτών ετών εσωτερικής εργασίας, διαπίστωσα ότι οδηγούμαστε σταθερά στην αναγνώριση ποιοτήτων και αντιστοιχιών διαφορετικών ειρμών της ανθρώπινης σκέψης περί του Θείου (όπως εκφράζονται συνήθως στις θεϊκές μορφές διαφόρων δογμάτων) ως επιμέρους όψεις του ευρύτερου εαυτού μας και στην αξιοποίησή τους, με σκοπό την τελική εξισορρόπηση των πολλαπλών όψεων του Ενός Εαυτού μας. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι η φύση της εργασίας μας είναι βαθιά ψυχαναλυτική και συνθετική, γι' αυτό και αναφέρομαι σε αυτήν ως Συνθετική Εργασία του Ευρύτερου Εαυτού.

Ξεκίνησα κάνοντας μηνιαίες ανώτερες επικοινωνίες γραπτώς τον Δεκέμβριο 2005, τις οποιες στη συνέχεια αναρτούσα στο διαδίκτυο, στη σελίδα www.elijah.gr. Από τον Ιούλιο 2006 έκανα πλέον τις επικοινωνίες υπαίθρια, στη θέση Επτάθρονο του Φιλοπάππου και, από το 2007 και στον προσωπικό μου χώρο.

Τον Μάρτιο του 2008 έλαβα την ενέργεια της θεραπευτικής Αβαλοκιτεσβάρα Ρέικι (Αγγελικό Ρέικι/Μασάζ), μιας νέας μορφής Ρέικι, η εκπαίδευση και οι συνεδρίες. Κατά τη λήψη της ενέργειας από τα εσωτερικά πεδία, ζητήθηκε επίσης, αυτή η ενέργεια να προσφέρεται δωρεάν, με μόνο αντάλλαγμα μία ευχή για όποιον χρειάζεται βοήθεια (εκείνη την εποχή δεν γνώριζα το Ουσούι Ρέικι).

Το 2009 μετέφερα μηνύματα για τη Θρησκεία του Εαυτού, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Τον Μάρτιο 2010 ίδρυσα το Τάγμα του Ανέσπερου Φωτός (αργότερα Τάγμα του Εαυτού), τα μέλη του οποίου εργάστηκαν επί τριετίας πάνω στη συμβολική μαγεία, με σκοπό πάντοτε την εξισορρόπηση και αρμονική σύνθεση των πολλαπλών όψεων του Εαυτού. Το Τ.Ε. έκλεισε τις εργασίες του με εσωτερική καθοδήγηση τον Ιανουάριο 2014, αφού πρώτα έγινε αναβίωση των Ελευσινίων Μυστηρίων στη νέα εποχή.

Το 2010 επίσης έλαβα το βαθμό της Δασκάλας του Ουσούι Ρέικι, από τη Δασκάλα Νίκη Καζάνη.

Το 2013, με καθοδήγηση του Δασκάλου Σαιν Ζερμαίν, διοργάνωσα την πρώτη γιορτή της Ιόχρου Φλόγας, μαζί με την αλησμόνητη Μαριαννίκ Χρυσομάλλη, που βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά των Αγγέλων. Ήδη από τα πρώτα βήματα ένωσε τις δυνάμεις της μαζί μας γι' αυτόν τον σκοπό και η αγαπημένη Μαρία Πετρίτση, με την οποία πλέον έχουμε φτάσει (το 2021) στην 9η Γιορτή της Ιόχρου Φλόγας (αν και διαδικτυακά τώρα, λόγω πανδημίας).

Τον Οκτώβριο 2014, κατόπιν εσωτερικής καθοδήγησης, ίδρυσα μαζί με κάποια μέλη του Τ.Ε. την Αστική Μη Κερδοσκοπική  Εταιρεία "Ελευσίνια Μυστήρια"  η οποία είχε ως στόχο, μεταξύ άλλων, την αναβίωση των Ελευσινίων Μυστηρίων στη Νέα Ενέργεια. Η εταιρεία σταμάτησε τις εργασίες της το 2019 για εσωτερικούς και πρακτικούς λόγους, ωστόσο  συνεχίζω πλέον την αναβίωση των Ελευσινίων Μυστηρίων σε προσωπική βάση. Το 2019 έλαβα τη διδασκαλία του Πληρώματος, η οποία από το 2021 φαίνεται να διατρέχει πλέον όλους τους κύκλους επικοινωνίας. Μπορείτε να βρείτε μια αναλυτική παρουσίαση της διδασκαλίας αυτής, κατά το μέρος που αφορά στο Πλήρωμα του Ανθρώπου, εδώ.

Στο ευρύτερο πλαίσιο των Ελευσινίων Μυστηρίων, το 2015 ξεκίνησε η ετήσια τέλεση των Παναθηναίων (που ωστόσο έχει διακοπεί) αλλά και των Ταινάριων, που συνεχίζεται και σήμερα.

Τέλος, τα έτη 2015 και 2016 οργανώθηκε η γιορτή της Θεσμοφόρου Δήμητρας, με ομιλίες σχετικού περιεχομένου, οι οποίες θα αναρτηθούν εν καιρώ.

 

Το υλικό όλων των δραστηριοτήτων σχετικά με τα Ελευσίνια Μυστήρια ανεβαίνει σταδιακά στην ιστοσελίδα www.eleusinianmysteries.gr   Αργότερα, το υλικό θα μεταφερθεί εδώ, στις σελίδες της "Εντελέχειας", όπου για την ώρα μπορείτε να βρείτε πολύ υλικό κύκλων διαλογισμού και ανώτερης επικοινωνίας. 

 

Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να ανεβάζω υλικό σε μηνιαία βάση, ωστόσο αυτό θα είναι πάντα περιορισμένο, λόγω έλλειψης χρόνου για απομαγνητοφωνήσεις κ.τ.λ.  Αν μένετε εκτός Αθηνών και δεν σας είναι εύκολο να συμμετάσχετε στις συναντήσεις μας αλλά θα θέλατε να ενημερώνεστε, μπορείτε επίσης να ζητήσετε  στέλνοντάς μου ένα e-mail μέσω της παρακάτω φόρμας, είτε να συμπεριληφθείτε στη λίστα αποδεκτών των ηχητικών αρχείων κάποιων κύκλων, είτε να παρακολουθείτε κάποιες συναντήσεις μέσω Skype.

 

Τελεταία ενημέρωση: Για όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων πολιτικής προστασίας, οι συναντήσεις γίνονται διαδικτυακά.

 

Ειρήνη σε όλους και όλες!

Ά..Α.

 

 

Σημαντικό:

Θυμηθείτε να μην παρακολουθείτε/διαβάζετε τις επικοινωνίες ως παθητικός δέκτης αλλά ως ενεργός συν-δημιουργός!

 

Πρόγραμμα Συναντήσεων: κάντε κλικ εδώ.